Tennissportens dag den 2. maj 2020 er et landsdækkende arrangement i samarbejde med DTF og DGI.

Ishøj Tennisklub er naturligvis med, og vi inviterer alle interesserede til at aflægge vores klub et besøg denne dag mellem kl.10.00 og 13.00

Her har du mulighed for at prøve om tennis skulle være noget for dig, og du vil få mulighed for at møde repræsentanter for klubbens ledelse og for dine kommende nye venner.

Ishøj Tennisklub lægger stor vægt på det sociale, og der er gennem hele sæsonen arrangementer hvor netop det sociale får 1. prioritet.

Vi er bevidste om, at tennis er en af de sportsgrene der kræver lidt tålmodighed at lære, men med den fornødne tålmodighed er det en sport, du kan have stor glæde af højt op i alderen.

Vel mødt