Ishøj Tennisklub, forkortet ITK, er en veletableret klub med ca. 150 medlemmer, hvor du kan spille tennis på alle niveauer. ITK, der er stiftet i 1977, råder over 6 dejlige grusbaner, der benyttes fra slut april til slut oktober. Der er lys på 4 baner, så de kan benyttes helt frem til kl. 23:00. I 1999 fik vi opført et længe savnet klubhus med alle faciliteter og en dejlig stor terrasse. Således har vi nu perfekte rammer om de mange klub-arrangementer.

ITK er en mellemstor klub med et klubliv, der ikke findes meget bedre andet steds. Det sociale er i højsædet. Klubbens bestyrelse består af 6 personer. Målsætningen er at vægte junior-, motionist- og eliteafdelingerne lige.

ITK's bedste hold er repræsenteret i Sjællandsserien, så der er mulighed for sportslige udfordringer i klubben. De fleste af medlemmerne har dog ikke så store ambitioner.

Ved at læse om Ishøj Tennisklub på denne hjemmeside, får du info om klubben, og de aktiviteter vi har at tilbyde, og hvad et medlemskab kan føre til, hvis du er interesseret.

Adresse: Vejledalen 17, 2635 Ishøj

GPS: 55.6153 N - 12.3692 Ø