Ny tennisspiller i Ishøj Tennisklub?

Måske har du ikke tidligere spillet tennis, men har lyst til at prøve om det er noget for dig? Måske har du spillet tennis for nogle år siden, og har lyst til at komme igang igen? Så er Ishøj Tennisklub måske klubben for dig.

Anlægget:

Vi har 6 velholholdte grusbaner, et stort flot klubhus med køkken og omklædningfaciliteter. En stor delvist overdækket terasse, som giver et godt view over tennisbanerne. Vi har lys på 4 af tennisbanerne så man også kan spille om aftenen i september - oktober.

Træning:

Ishøj Tennisklub tilbyder begyndertræning, juniortræning og seniortræning.

Begyndertræning:

Efter standerhejsning i slutningen af april, vil der være 4 gratis gange begyndertræning. Træningen vil blive lagt på søndage i maj/juni måned. Træningen vil gennemgå de grundlæggende ting. Benarbejde, greb(hvordan holder man ketcheren), forhånd, baghånd, serv(igangsætning af spillet) og ikke mindst tennisreglerne.

Juniortræning:

Træningen starter udendørs i starten af maj, og kører det meste af sommeren, indtil efterårsferien. træningen ligger onsdag fra 16.30 -18.00 og Søndag fra 11-00 til 13.00. Juniortræning er for alle mellem 7 og 18 år. Vintertræningen ligger tirsdag kl. 16.30 og lørdag kl. 10.

Seniortræning:

Seniortræning er for holdspillere(motionist og seniorhold) der ønsker at blive bedre, der er fokus på doublespil og konkurrence. Alle spillere som deltager her, står til rådighed for vores hold, som deltager i SLTU's holdturneringer.

Prøvetræning:

Alle nye tilbydes prøvetræninger, inden man melder sig ind.

Juniorer om sommeren(maj - oktober): Onsdag fra 16.30 -18.00 og Søndag fra 11-00 til 13.00

Juniorer om vinteren(oktober - maj): Tirsdag fra kl. 16-18 i hal 1 og lørdag fra kl. 10-12 i hal 2 i idrætscenteret.

Begynder Seniorere om sommeren(maj - oktober): Begynder træning i maj/juni eller lav en aftale med en af vores trænere:

Motionist Seniorere om sommeren(maj - oktober): Mandag fra 18-20.

Øvede Seniorere om sommeren(maj - oktober): Tirsdag og Torsdag fra kl. 18-20 eller Lørdag fra kl. 10-12

Familier om vinteren(oktober - maj): Lørdag fra kl. 10-12 i hal 2 i idrætscenteret.

Alle seniorere om vinteren(oktober - maj): Lørdag fra kl. 10-12 i hal 2 i idrætscenteret.

Mandags Motionist "Drop-Ind":

I udendørs-sæsonen er mandags motionist Drop-Ind stedet man mødes. vi mødes kl. 18, hvor vi spiller double-kampe á 30 minutters varighed med tilfældigt udtrukne makkere. Vi spiller så længe, at der er spillere, der har lyst. På de varme sommeraftener til kl. 20-21 om aftenen. Motionist Drop-Ind er hyggeligt, og en det er en rigtig god måde at møde andre spillere på.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mange tennishilsner

Ishøj Tennisklub

Kalender 2019

• 4. Tennissportens Dag fra 10-13.
    11. Åbent Hus fra 10-13.
    12. DGI Workshop fra 10-12.30.
    27. Pølsetennis fra 18-21.
  • 24. Smørrebrød fra 18-21.
  • 12. Smørrebrød fra 18-21.
    30. Bad Salzungen Afgang
  • 2. Bad Salzungen Hjemkomst.
    23. Pølsetennis fra 18-21.
  • 27. Standernedtagning fra 10-13
  • 23. Julefest fra 18-23