Tilmelding og brugerbetaling:

Hvis du er medlem af Ishøj Tennisklub, skal du tilmelde dig på hjemmesiden. Prisen for resten af
2022 er kr. 400. Du får så en adgangsbrik, der giver adgang til banerne

Hvis du ikke er medlem af Ishøj Tennisklub, skal du tilmelde dig som Padel bruger via hjemmesiden. Prisen for resten af
sæsonen er kr. 400 + kr. 100 for en adgangsbrik. Hvis du ønsker at være medlem af tennisklubben – og ikke kun bruger af padelbanerne så meld dig ind via hjemmesiden(Indmeldelse Tennis)

Opret dig i menuen i toppen af siden, under padel - Opret Padel Bruger. Eller klik her

Bookning af baner:

Bookning af baner forudsetter at du først har udfyldt Opret Padel Bruger formularen.

Bookning af baner sker gennem vores hjemmeside eller på følgende link: https://bookingportal.com/banebooking-ishoj-tennisklub.

Hvis du er ny bruger skal du oprette en profil, hvis du er medlem af tennisklubben, bruger du din profil til også at booke padel banerne.

Adgang til banerne kræver en fysisk nøglebrik, som vil blive udleveret til dig, når vi har modtaget betaling.

Der er tilføjet to Padelbaner til portalen P1 og P2 – der bookes ligesom tennisbaner. Du kan booke alle de tider (á 1 time) du vil, men
kan maksimalt have to aktive bookninger og kan kun booke 8 dage frem i tiden i tidsrummet 08:00–21:00. Vær opmærksom på, at spillet skal afsluttes kl. 22:00 og at lyset automatisk slukkes kl. 22:15.

Læg mærke til, at Padel spilles som doubler, hvorfor I skal være 4 pr. banebookning.

NB. Der kan være tidspunkter, hvor der er administrative bookninger til træning eller anden aktivitet, disse tider kan ikke bookes.